0800 logo big Qendra e Informimit është një pikë referimi për njerëzit , fëmijët me probleme mendore e fizike dhe të moshuarit.
- Promovon mundësi dhe të drejta të barabarta për personat me aftësi ndryshe.
- Inkurajon përfshirjen e personave me aftësi ndryshe në shoqëri, duke i mbështetur.
- Mbron të drejtat e personave me aftësi ndryshe brenda shoqërisë sonë.


Duke telefonuar në numrin tonë të gjelbër 0800 8007 ju mund të informoheni dhe të gjeni mbështetje mbi:
  • Pensionin e invaliditetit, dokumentet e nevojshme dhe procedurat
  • Këshillime me këshilluesin ligjor
  • Këshillime me logopedin dhe këshilluesin e autizmit
 
Lexo me shume...
  • Trajnime - Ndihma e Parë
  • Kampi Veror
  • Ndihma e parë shpëton jetë

“Fëmijët në spektrin e autizmit” – seminar trajnues në kuadër të aktiviteteve të “Qendrës së Këshillimit dhe Shërbimit Malteser”

Dr. Anita Zacharias, pediatre dhe Dr. Monika Aly, terapiste, nga Gjermania, janë ftuar për të tretën herë nga “Qendra e Këshillimit dhe Shërbimit Malteser”, për të referuar në seminarin  “Fëmijët në spektrin e autizmit”, i cili është organizuar nga Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës, në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër.

“Lamtumirë Kopshti im!”

Klasat e kopshtit “Malteser” janë pushtuar nga ylberi shumëngjyrësh i festës së fundvitit. Qershori nuk sjell për ta vetëm festën fëminore, por edhe të mbylljes së vitit shkollor, edhe të përcjelljes së shokëve më të rritur, të cilët, në shtator, do të ulen për herë të parë në bankat e shkollës.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra