0800 logo big Qendra e Informimit është një pikë referimi për njerëzit , fëmijët me probleme mendore e fizike dhe të moshuarit.
- Promovon mundësi dhe të drejta të barabarta për personat me aftësi ndryshe.
- Inkurajon përfshirjen e personave me aftësi ndryshe në shoqëri, duke i mbështetur.
- Mbron të drejtat e personave me aftësi ndryshe brenda shoqërisë sonë.


Duke telefonuar në numrin tonë të gjelbër 0800 8007 ju mund të informoheni dhe të gjeni mbështetje mbi:
  • Pensionin e invaliditetit, dokumentet e nevojshme dhe procedurat
  • Këshillime me këshilluesin ligjor
  • Këshillime me logopedin dhe këshilluesin e autizmit
 
Lexo me shume...
  • Trajnime - Ndihma e Parë
  • Kampi Veror
  • Ndihma e parë shpëton jetë

Malteser Cup July 2020

Inspired by Pope Francis that quoted “Belonging in a sports team means rejecting all forms of selfishness and isolation-it is an opportunity to meet and be with others, to help each other, to compete in mutual esteem and grow in brotherhood”

Zëvendësi i Fra Giacomo de la Torre

Përgjegjës për çështje fetare dhe shpirtërore

Komandanti i Madh ndihmon Mjeshtrin e Madh në përmbushjen e detyrave të Rendit dhe në përhapjen dhe mbrojtjen e besimit, në mbikëqyrjen e Prioriteteve dhe Nën-prioriteteve të Mëdha, dhe në mbikëqyrjen e Anëtarëve të Klasit të Parë dhe të Dytë.

Together to fight COVID19

The outbreak of coronavirus disease (COVID-19) has created a global health crisis that has had a deep impact on the way we perceive our world and our everyday lives. Not only the rate of contagion and patterns of transmission threatens our sense of agency, but the safety measures put in place to contain the spread of the virus also require social distancing by refraining from doing what is inherently human, which is to find solace in the company of others.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra