0800 logo big Qendra e Informimit është një pikë referimi për njerëzit , fëmijët me probleme mendore e fizike dhe të moshuarit.
- Promovon mundësi dhe të drejta të barabarta për personat me aftësi ndryshe.
- Inkurajon përfshirjen e personave me aftësi ndryshe në shoqëri, duke i mbështetur.
- Mbron të drejtat e personave me aftësi ndryshe brenda shoqërisë sonë.


Duke telefonuar në numrin tonë të gjelbër 0800 8007 ju mund të informoheni dhe të gjeni mbështetje mbi:
  • Pensionin e invaliditetit, dokumentet e nevojshme dhe procedurat
  • Këshillime me këshilluesin ligjor
  • Këshillime me logopedin dhe këshilluesin e autizmit
 
Lexo me shume...
  • Trajnime - Ndihma e Parë
  • Kampi Veror
  • Ndihma e parë shpëton jetë

The 35th international Summer Camp for disabled young people

The International Summer Camp of the Order of Malta for disabled youth took place in Alton, a market town and civil parish in Hampshire, England, near the source of the River Wey, from 11th to 18th August. “Be courageous” was the motto that the Order of Malta had chosen this year in England to express the significance of the initiative.

Bundesjugendlager 2018

This year the Bundesjugendlager (28.07 - 04.08.2018) was organized in the diocese of Speyer, also commonly referred to as the Tuscany of Germany. The motto of this activity was „Rhein ins Leben - ab in die Pfalz“.

Malteser Albania Summer Camp, 2018

The 17th Malteser Albania Summer Camp for children has ended. The venue was Velipoja beach, (Adriatic Sea) where 210 Roma and Egyptian children, children from rural areas and children coming from Lezha city spend summer holidays from 25thJune to 28th July 2018.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra