0800 logo big Qendra e Informimit është një pikë referimi për njerëzit , fëmijët me probleme mendore e fizike dhe të moshuarit.
- Promovon mundësi dhe të drejta të barabarta për personat me aftësi ndryshe.
- Inkurajon përfshirjen e personave me aftësi ndryshe në shoqëri, duke i mbështetur.
- Mbron të drejtat e personave me aftësi ndryshe brenda shoqërisë sonë.


Duke telefonuar në numrin tonë të gjelbër 0800 8007 ju mund të informoheni dhe të gjeni mbështetje mbi:
  • Pensionin e invaliditetit, dokumentet e nevojshme dhe procedurat
  • Këshillime me këshilluesin ligjor
  • Këshillime me logopedin dhe këshilluesin e autizmit
 
Lexo me shume...
  • Trajnime - Ndihma e Parë
  • Kampi Veror
  • Ndihma e parë shpëton jetë

KALOI NË AMSHIM IMZOT LUCIAN AVGUSTINI, IPESHKËV I DIOQEZËS SË SAPËS, PRESIDENT I “ORGANIZATËS SHQIPTARE TË URDHRIT TË MALTËS”

 “Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës”, me shumë dhimbje njofton se me datë 22  maj  2016, në të kremten e Trinisë së Shenjtë, në Selinë e tij i rrethuar nga shumë klerikë, familjarë dhe miq dhe nën kujdesin mjekësor të motrave (infermiere profesioniste) dhe të Malteser Shqiptar, kaloi në Shtëpinë e Atit,  
 
Imzot Lucian Avgustini, Bariu i Dioqezës së Sapës dhe 
Presidenti i “Organizatës Shqiptare të Urdhrit të Maltës”.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra