0800 logo big Qendra e Informimit është një pikë referimi për njerëzit , fëmijët me probleme mendore e fizike dhe të moshuarit.
- Promovon mundësi dhe të drejta të barabarta për personat me aftësi ndryshe.
- Inkurajon përfshirjen e personave me aftësi ndryshe në shoqëri, duke i mbështetur.
- Mbron të drejtat e personave me aftësi ndryshe brenda shoqërisë sonë.


Duke telefonuar në numrin tonë të gjelbër 0800 8007 ju mund të informoheni dhe të gjeni mbështetje mbi:
  • Pensionin e invaliditetit, dokumentet e nevojshme dhe procedurat
  • Këshillime me këshilluesin ligjor
  • Këshillime me logopedin dhe këshilluesin e autizmit
 
Lexo me shume...
  • Trajnime - Ndihma e Parë
  • Kampi Veror
  • Ndihma e parë shpëton jetë

International Day of Persons with Disabilities

The annual observance of the International Day of Persons with Disabilities was proclaimed by the United Nations General Assembly in 1992. It aims to promote and lobby for the rights and well-being of persons with disabilities in all spheres of society and development, and to increase awareness on the situation of persons with disabilities in every aspect of political, social, economic and cultural life.

Inauguration of a new center of Roma and Gypsie communities in Lezha

The Albanian Organization of the Order of Malta has extensive experience in assistance programmes for the Roma and Gypsie communities throughout Albania. On November 22th, Malteser Albania has celebrated the blessing and inauguration of a multidisciplinary centre for people in need in general and for Roma and Egyptian people in particular. 

World Day of the Poor

The World Day of the Poor is celebrated for the first time this year on November 19, and H.E Pope Francis invites us to realize social assistance for poor. For Malteser Albania staff and volunteers all the days are the same: all our projects and activities are to help the poor and disadvantaged communities’ throughout of Albania.

Mental Health Awareness Day

On Mental Health Awareness Day, the volunteers of the Albanian Organization of the Order of Malta have organized several activities with the children living in the Missionary Center of Mother Teresa. October has been marked as the international month of awareness for the acceptance and integration in society of all people with different abilities.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra