0800 logo big Qendra e Informimit është një pikë referimi për njerëzit , fëmijët me probleme mendore e fizike dhe të moshuarit.
- Promovon mundësi dhe të drejta të barabarta për personat me aftësi ndryshe.
- Inkurajon përfshirjen e personave me aftësi ndryshe në shoqëri, duke i mbështetur.
- Mbron të drejtat e personave me aftësi ndryshe brenda shoqërisë sonë.


Duke telefonuar në numrin tonë të gjelbër 0800 8007 ju mund të informoheni dhe të gjeni mbështetje mbi:
  • Pensionin e invaliditetit, dokumentet e nevojshme dhe procedurat
  • Këshillime me këshilluesin ligjor
  • Këshillime me logopedin dhe këshilluesin e autizmit
 
Lexo me shume...
  • Trajnime - Ndihma e Parë
  • Kampi Veror
  • Ndihma e parë shpëton jetë

Dekret shkishërimi për vrasësit e gjakmarrjes

Ditën e diel, më 16 shtator 2012, në kishat e Kryedioqezës së Shkodër-Pult, të Dioqezës së Sapës dhe të Dioqezës së Lezhës, besimtarëve u është bërë e ditur, paraprirë edhe nga një letër, dekreti i shkishërimit të atyre personave, katolikë, të cilët bëjnë vrasje, apo bashkëpunojnë e ndihmojnë që ajo të ndodhë. Ky dekret është bërë i njohur edhe nëpërmjet mediave.

“Ego sum” – “Ja ku jam”

Këto fjalë i shqipton çdo kandidat në momentin që e pranon urdhrin e shenjtë të meshtarisë për t’i shërbyer Hyjit përmes popullit të tij deri në vdekje teksa qëndron i shtrirë përtokë në shugurimin e tij para Ipeshkvit e bashkëvëllezërve të tij.

Kampi – shkolla verore Velipoja 2012

Kampi-Shkolla Verore u organizua më 28 qershor - 28 korrik 2012, në plazhin e Velipojës.
Në këtë kamp morën pjesë 150 fëmijë Rom dhe Egjiptian, fëmijë të zonave rurale si dhe fëmijë nga Shkreli, Dedaj, Fierza (zona e Tropojës) dhe një grup prej 9 të rinjsh nga famullia e Rrëshenit.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra