0800 logo big Qendra e Informimit është një pikë referimi për njerëzit , fëmijët me probleme mendore e fizike dhe të moshuarit.
- Promovon mundësi dhe të drejta të barabarta për personat me aftësi ndryshe.
- Inkurajon përfshirjen e personave me aftësi ndryshe në shoqëri, duke i mbështetur.
- Mbron të drejtat e personave me aftësi ndryshe brenda shoqërisë sonë.


Duke telefonuar në numrin tonë të gjelbër 0800 8007 ju mund të informoheni dhe të gjeni mbështetje mbi:
  • Pensionin e invaliditetit, dokumentet e nevojshme dhe procedurat
  • Këshillime me këshilluesin ligjor
  • Këshillime me logopedin dhe këshilluesin e autizmit
 
Lexo me shume...
  • Trajnime - Ndihma e Parë
  • Kampi Veror
  • Ndihma e parë shpëton jetë

Aktivitet argëtues me vajzat e MB

Me rastin e festës së gruas, vullnetarët e Malteser Shqipëri në bashkëpunim me Motrat e Nënë Terezës kanë organizuar një ekskursion në Tiranë me vajzat që jetojnë në shtëpinë e “Misionareve të Bamirësisë”.

Situatë e vështirë për një tjetër komunitet Rom

Të informuar nga përfaqësuesit e Bashkisë Shkodër mbi situatën e vështirë të një tjetër komuniteti Rom, që jeton në tenda dhe kabina pranë bregut të lumit Drin, edhe me kërkesën e Komisionit të Emergjencave në Shkodër, Malteser Shqipëri mbështet komunitetin e dytë Rom

Dita e të sëmurëve

Më 11 shkurt, kushtuar të sëmurëve, ishte një ditë shumë e ftohtë me borë. Mesha e të sëmurëve u organizua në Katedralen e Shkodrës dhe u kremtua nga Imzot Angelo Massafra, famullitari dhe meshtarë të tjerë.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra