0800 logo big Qendra e Informimit është një pikë referimi për njerëzit , fëmijët me probleme mendore e fizike dhe të moshuarit.
- Promovon mundësi dhe të drejta të barabarta për personat me aftësi ndryshe.
- Inkurajon përfshirjen e personave me aftësi ndryshe në shoqëri, duke i mbështetur.
- Mbron të drejtat e personave me aftësi ndryshe brenda shoqërisë sonë.


Duke telefonuar në numrin tonë të gjelbër 0800 8007 ju mund të informoheni dhe të gjeni mbështetje mbi:
  • Pensionin e invaliditetit, dokumentet e nevojshme dhe procedurat
  • Këshillime me këshilluesin ligjor
  • Këshillime me logopedin dhe këshilluesin e autizmit
 
Lexo me shume...
  • Trajnime - Ndihma e Parë
  • Kampi Veror
  • Ndihma e parë shpëton jetë

The International Day of the Elderly

The Albanian Organization of the Order of Malta continues to play an important role in supporting the elderly through a program of activities offered at the daily care center. Malteser volunteers organized an unforgettable day for 30 elderly people at the premises of the Museum of Communism "Site of Witness and Memory".

"Spreading community life model", study visit Pravetz, Bulgaria

The fifth meeting of partner organizations on the ERASMUS+ project “Spreading community life model" was held in Pravetz, Bulgaria, from 12 to 16 September 2017.

Malteser Albania as a project member was present with four members. During this study visit in Pravetz, we and our colleagues had the opportunity to get to know more about the local context in Bulgaria and good practice examples in community life.

Multidisciplinary Center Malteser, Lezha

The Malteser Multidisciplinary Center in Lezhë has opened the doors to the Lezha community in general and that of the Roma and Egyptians in particular. First activity was organized in August. With financial support of Malteser Albania in collaboration with a Roma NGO “Integration of Northern Roma” during first week of August was held a summer camp for children in Shengjin, Lezhe. Participants were 30 Roma children.   

Malteser is present with the FA Team in consecration of the “Saint Theresa” cathedral in Pristine

The “Saint Theresa” Cathedral in Pristine is dressed in festive colors today. Uncountable Albanian believers came from different European countries to participate in the consecration of the “Saint Theresa” Cathedral. The Holy Mass was celebrated by Msgr. Dodë Gjergji, Bishop of Pristine together with many other priests, in the presence of numerous believers.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra