0800 logo big Qendra e Informimit është një pikë referimi për njerëzit , fëmijët me probleme mendore e fizike dhe të moshuarit.
- Promovon mundësi dhe të drejta të barabarta për personat me aftësi ndryshe.
- Inkurajon përfshirjen e personave me aftësi ndryshe në shoqëri, duke i mbështetur.
- Mbron të drejtat e personave me aftësi ndryshe brenda shoqërisë sonë.


Duke telefonuar në numrin tonë të gjelbër 0800 8007 ju mund të informoheni dhe të gjeni mbështetje mbi:
  • Pensionin e invaliditetit, dokumentet e nevojshme dhe procedurat
  • Këshillime me këshilluesin ligjor
  • Këshillime me logopedin dhe këshilluesin e autizmit
 
Lexo me shume...
  • Trajnime - Ndihma e Parë
  • Kampi Veror
  • Ndihma e parë shpëton jetë

Kampi – shkolla verore Velipoja 2012

Kampi-Shkolla Verore u organizua më 28 qershor - 28 korrik 2012, në plazhin e Velipojës.
Në këtë kamp morën pjesë 150 fëmijë Rom dhe Egjiptian, fëmijë të zonave rurale si dhe fëmijë nga Shkreli, Dedaj, Fierza (zona e Tropojës) dhe një grup prej 9 të rinjsh nga famullia e Rrëshenit.

Shtegtim me personat me aftësi ndryshe

Me 7 qershor, me kërkesën e dom Martin Thompson famullitar i kishës së “Shënkollit” në Shkodër, vullnetarët e Malteser Shqipëri organizuan një shtegtim për personat me aftësi ndryshe në shenjtëroren e “Shën Antonint” në Laç të Kurbinit.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra