0800 logo big Qendra e Informimit është një pikë referimi për njerëzit , fëmijët me probleme mendore e fizike dhe të moshuarit.
- Promovon mundësi dhe të drejta të barabarta për personat me aftësi ndryshe.
- Inkurajon përfshirjen e personave me aftësi ndryshe në shoqëri, duke i mbështetur.
- Mbron të drejtat e personave me aftësi ndryshe brenda shoqërisë sonë.


Duke telefonuar në numrin tonë të gjelbër 0800 8007 ju mund të informoheni dhe të gjeni mbështetje mbi:
  • Pensionin e invaliditetit, dokumentet e nevojshme dhe procedurat
  • Këshillime me këshilluesin ligjor
  • Këshillime me logopedin dhe këshilluesin e autizmit
 
Lexo me shume...
  • Trajnime - Ndihma e Parë
  • Kampi Veror
  • Ndihma e parë shpëton jetë

Christmas is time of giving…….

What a better way, for young volunteers of Malteser Albania, to spend the last week of the year celebrating with those who are "forgotten". 25 disabled girls living all year long in the Missionary center of  Mother Theresa house, spent a wonderful weekend, surrounded by the love, care and fun provided by 20 young Malteser volunteers. 

Humanitarian actions of Malteser Albania

Since the earthquake struck on November 26th, resulting in 51 deaths and up to 750 people injured, the Albanian Organization of the Order of Malta has been continuing to respond to the needs of the people affected. Volunteers and staff from the Albanian Organization of the Order of Malta arrived immediately to the disaster site after the earthquake, to provide support to the affected population.

EARTHQUAKE IN ALBANIA AT LEAST 46 DEAD

A 6.4 magnitude earthquake hit Albania early on Tuesday morning, causing several buildings to collapse. The official death toll reached 46 by Friday morning, while the fate of many others remains unknown. 

World Day of the Poor

On November 17th, the World Day of the Poor was celebrated, an occasion that Pope Francis founded at the conclusion of the Jubilee of Mercy. Malteser Albania, as an order of the Catholic Church and part of the Sovereign Order of Malta joined this international initiative by organizing several activities to help people in need.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra