0800 logo big Qendra e Informimit është një pikë referimi për njerëzit , fëmijët me probleme mendore e fizike dhe të moshuarit.
- Promovon mundësi dhe të drejta të barabarta për personat me aftësi ndryshe.
- Inkurajon përfshirjen e personave me aftësi ndryshe në shoqëri, duke i mbështetur.
- Mbron të drejtat e personave me aftësi ndryshe brenda shoqërisë sonë.


Duke telefonuar në numrin tonë të gjelbër 0800 8007 ju mund të informoheni dhe të gjeni mbështetje mbi:
  • Pensionin e invaliditetit, dokumentet e nevojshme dhe procedurat
  • Këshillime me këshilluesin ligjor
  • Këshillime me logopedin dhe këshilluesin e autizmit
 
Lexo me shume...
  • Trajnime - Ndihma e Parë
  • Kampi Veror
  • Ndihma e parë shpëton jetë

Training ‘’Autism, a story to share’’

In the frame of the awareness activities on disability, Dr. Anita Zacharias, pediatrician and Dr. Monika Aly, therapist, from Germany, were invited by the “Malteser Consultation and Service Center” to refer in the training “Autism, a story to share”, which is organized by the Albanian Organization of the Order of Malta.

Malteser Youth International Camp

The first Malteser Youth International Camp took place in Jarosławiec, Poland (14-21 August). Under the motto Share-Learn- Activate. 84 volunteers from Albania, Czechia, Germany, Lithuania, Poland, Romania, and Ukraine gathered to share their experience, learn new skills, and work together.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra