Shtyp
PDF

“Fëmijët në spektrin e autizmit” – seminar trajnues në kuadër të aktiviteteve të “Qendrës së Këshillimit dhe Shërbimit Malteser”

Dr. Anita Zacharias, pediatre dhe Dr. Monika Aly, terapiste, nga Gjermania, janë ftuar për të tretën herë nga “Qendra e Këshillimit dhe Shërbimit Malteser”, për të referuar në seminarin  “Fëmijët në spektrin e autizmit”, i cili është organizuar nga Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës, në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër.
Shtyp
PDF

“Lamtumirë Kopshti im!”

Klasat e kopshtit “Malteser” janë pushtuar nga ylberi shumëngjyrësh i festës së fundvitit. Qershori nuk sjell për ta vetëm festën fëminore, por edhe të mbylljes së vitit shkollor, edhe të përcjelljes së shokëve më të rritur, të cilët, në shtator, do të ulen për herë të parë në bankat e shkollës.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra