Shtyp
PDF

Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës mban workshop-in “Multimedia multipliers for margins”

Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës, është një ndër 12 partnerët e projektit Erasmus+ “Multimedia multipliers for margins”. Ky projekt është formë e avancuar e gazetarisë qytetare, i cila ka për qëllim të fuqizojë dhe përfaqësojë pikëpamjet e grupeve vulnerabël, por në të njëjtën kohë paraqet modelin inovativ të mjeteve të trajnimit për të rinjtë.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra