Shtyp
PDF

Vizitë studimore në Qendrën Sanctae Crucis – Tuz, Mal i Zi

Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës, bashkë me përfaqësues të Bashkisë Shkodër, Perfekturës, DAR, përfaqësues të shkollës së fëmijëve me aftësi ndryshe, ka vizituar më 13 prill qendrën për fëmijët me aftësi ndryshe Sanctae Crucis, Tuz në Mal të Zi, një praktikë shumë e mirë dhe e vlerësuar nga institucionet kombëtare dhe ndërkombëtare.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra