Shtyp
PDF

Marshim sensibilizues në muajin e autizmit

Në kuadër të aktiviteteve sensibilizuese në muajin e autizmit, vullnetarët e Organizatës Shqiptare të Urdhrit të Maltës, në bashkëpunim me DAR Shkodër, organizuan më 8 prill, një marshim sensibilizues përgjatë pedonales Kolë Idromeno.
Shtyp
PDF

Së bashku në muajin e ndërgjegjësimit mbi autizmin

Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës është një Organizatë e cila ka si qëllim mbështetjen e personave në nevojë dhe të margjinalizuar pa paragjykim race, feje, apo aftësie.
Pranë zyrës së Malteser ndodhet “Qendra e këshillimit dhe e shërbimit Malteser”, e cila shërben që prej tre vitesh si pikë referimi për personat me aftësi ndryshe, veçanërisht për fëmijët. 

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra