Shtyp
PDF

KALOI NË AMSHIM IMZOT LUCIAN AVGUSTINI, IPESHKËV I DIOQEZËS SË SAPËS, PRESIDENT I “ORGANIZATËS SHQIPTARE TË URDHRIT TË MALTËS”

 “Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës”, me shumë dhimbje njofton se me datë 22  maj  2016, në të kremten e Trinisë së Shenjtë, në Selinë e tij i rrethuar nga shumë klerikë, familjarë dhe miq dhe nën kujdesin mjekësor të motrave (infermiere profesioniste) dhe të Malteser Shqiptar, kaloi në Shtëpinë e Atit,  
 
Imzot Lucian Avgustini, Bariu i Dioqezës së Sapës dhe 
Presidenti i “Organizatës Shqiptare të Urdhrit të Maltës”.

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra