Shtyp
PDF

Babagjyshi i Krishtlindjes feston me fëmijët Romë dhe Egjiptianë

Atmosfera e festave të fundvitit ndjehet kudo. Vullnetarët e Malteser, dy prej të cilëve të veshur si Babagjyshi i Krishtlindjes, janë bashkuar me fëmijët Romë dhe Egjiptianë të cilët jetojnë pranë Fshatit të Paqes për të festuar bashkë me ta.
festat dhjetor fshati 2n
 
 
 
Programi festiv ishte ndërtuar me recitime, këngë e valle. Babagjyshat janë ulur në mesin e fëmijëve dhe kanë organizuar lojën me gjëegjëza.
Në fund, fëmijët kanë shijuar një koktej të përgatitur nga vullnetarët e Malteser, dhe kanë luajtur lojëra të ndryshme në natyrë.Back

Partners

linkkolnnhilfe  logo-gsofenbach    logo shkodra